top of page

Mijn aanpak

Ik werk uitsluitend op afspraak zodat er alle rust en privacy is om te passen. Neem vooral iemand mee waarbij u zich vertrouwd voelt. Ik plan een uur in voor de afspraak zodat we voldoende tijd hebben. Onder het genot van een kopje koffie of thee leg ik u mijn manier van werken aan u uit en hebben we een gesprek waarin ik in kaart breng wanneer u bent geopereerd, wat voor soort operatie u heeft ondergaan en of u nabehandeling krijgt of heeft gekregen.

Daarna laat ik u verschillende protheses zien en leg ik u uit wat de voordelen van de verschillende soorten protheses zijn en in hoeverre dit bij u zinvol kan zijn. Ik hou hierbij rekening met eventuele lichamelijke klachten.

Dan gaan we als eerste samen op zoek naar een comfortabele beha. Pas als we een beha hebben gevonden die goed zit kan ik ook een prothese aanmeten. Ik zal u diverse protheses laten ervaren zodat u het verschil kunt zien en voelen. Als we een beha en een prothese hebben gevonden die goed passen zullen we kijken hoe dit staat onder uw kleding. U doet er goed aan om op de dag van de aanmeting lichte kleding te dragen, bij voorkeur geen zwart! Ook is het belangrijk om tijdens de aanmeting goed te bewegen: ga eens met uw handen boven uw hoofd, doe alsof u aan het stofzuigen of ramen zemen bent en buk eens een aantal keer. Zo kunt u goed beoordelen of de prothese en de beha ook écht prettig zit in uw dagelijkse doen.

Ongeveer twee weken na uw bezoek bel ik u om te informeren of uw prothese en lingerie goed bevallen. Ik kan dan eventuele vragen beantwoorden en wanneer er problemen zijn zoeken we samen naar een oplossing.

Het kan natuurlijk zo zijn dat u een nieuwe prothese nodig heeft omdat deze al wat ouder is en/of zijn vorm heeft verloren maar dat u helemaal tevreden bent over de prothese die u heeft. Indien u graag wil dat deze enkel wordt vervangen door exact dezelfde prothese kan ik natuurlijk de nieuwe prothese naar u opsturen of voor u klaar leggen om op te halen. Ik raadt u echter wel aan om een afspraak te maken: u doet 2 jaar met een prothese en in 2 jaar tijd kan er een hoop veranderen. Uw andere borst kan veranderd zijn in vorm of in grootte. Als u dan toch weer 2 jaar moet doen met een nieuwe prothese neem dan vooral een uurtje de tijd om te kijken wat op dat moment het beste bij u past. Zowel de prothesebeha’s alsmede de protheses ontwikkelen zich constant.

Voor het maken van een afspraak ben ik telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.00 met uitzondering van de woensdag. Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen krijgt u automatische het antwoordapparaat. Laat gerust een boodschap achter, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Mocht u onverhoopt verhindert zijn voor een afspraak dan vraag ik u vriendelijk dit tijdig (minimaal 48 uur van tevoren) door te geven zodat ik de gereserveerde tijd nog in kan vullen voor een andere klant.

bottom of page